miércoles, 24 de septiembre de 2014

TREBALLS UNITAT 1: CONDICIÓ FÍSICA SECUNDARIA

- 1º ESO

Realitzar un calfament escrit de forma adeqüada: 15´, progressiu, varietat, motivant, dibuixos, parts correctes del calfament.
Conseguirem un 10 si el calfament esta ben redactat, te la duració correcta, el ordre correcte dels exercicis i es motivant, idioma valencia, correu electrónic
Entrega llímit: 24 octubre


- 2º ESO



Les adaptacions temporals com  cròniques que produïx l'esport són ben conegudes, podem realitzar una activitat i al moment el nostre cos comença a suar, també el nostre cor comença a bombetjar més fort i a nivell crònic observem adaptacions com l'augment de la musculatura, o l'augment del nostre cor.
Tots estos temes entren dins del bloc de fisiologia de l'exercici o de l'esport.

Vos plantege (parelles) que indagueu sobre una adaptació crònica o temporal sobre algun sistema: Nerviós, muscular, circulatori, cardíac, digestivo... e investigueu sobre com es produïx, com es caracteritza esta adaptació i que ocorre. Pots realitzar el treball de la manera que vullgues es puntuarà l'exposició que realitzes als teus companys buscant que siga el més nova i interessant, pots acompanyar-te de tots els recursos que vullgues.


Es valorarà la innovació, els recursos utilitzats, que hages entés l'adaptació el perquè es produïx i que sàpies expressar-ho a les teues companys.

Entrega i exposició del projecte: 23 octubre



- 3º ESO

Realitzar un mural expositiu de com realitzar una bona alimentació (trios), els alumnes faran una exposició a la classe del seu mural podran elegir entre: piramide, rombo de la alimentació, rueda de la alimentació,
En el mural te que eixir els dibuixos dels aliments, que tipus de aliments son: hidrats de carboni, vitamines, greixos, proteïnes...la proporció de aliments al día...

Es valorarà: el treball mural amb informació de com alimentar-se, proporció d´aliments, exposició motivant e interesant, mural diferent, mural creatiu, colors, idioma valencía, entrega i exposició dijous 23 d´octubre



- 4º ESO

Després de treballar les cualitats físiques bàsiques: resistència, força i velocitat, heu de realitzar una periodització esportiva per a un esportista en un objectiu concret realitzan entrenaments per a conseguir el objectiu proposat.

El treball serà en parelles i podeu realitzar els entrenaments per a algun dels dos en concrets, familiars... heu de planificar els entrenaments per a conseguir el objectiu final (correr una carrera de 10km en 50´, realitzar una carrera de montanya, augmentar la força en general, baixar pes, entrenaments per a mantindre la forma, exercici per a millorar la forma física...)

Per a realitzar la planificació heu de tindre en compter els principis dels entrenaments (progressió, calfament, individualització...)

El treball tindrà un 10 si: (parelles)

- es en valencia
- te el nom de les persones que fan el treball, expose l´objectiu final i per a qui es la periodització esportiva
- Té el repòs adeqüat entre les carregues
- Els entrenaments estàn ben realitzats, importancia del principi de progressió anem milloran i son entrenaments reials no impossibles
- Al inici de cada entrenament hem de possar quin es el objectiu de la sessió i els entrenaments tenen que conseguir el objectiu proposat
- Proposar una tabla diaria per a col.locar els entrenaments
- Temps mínim d´entrenaments 1 mes.
- Com valorem su estat inicial i su estat final
- Hem de intentar que el treball siga el mes reial possible i podem entregar parts a la professora si no el tenim clar abans de proposar-lo a la persona que volem que ho faja.
- al finalitzar el treball hem de possar una conclusió del treball exposant per que creem que en la nostra proposta de planificació esportiva conseguirem l´objectiu que ens han proposat.
- el treball s´entregara ABANS del 24 de octubre i aquest día farem una exposició a classe del treball conseguit.







No hay comentarios:

Publicar un comentario