viernes, 20 de septiembre de 2013

La Revista esportiva


PERIODISTES ESPORTIUS

                Els alumnes de 4º ESO sou els encarregats de realitzar un numero interesant de la nostra revista esportiva i que tinga la capacitat de engaxar als nostres lectors.
Per a ello heu de mantindre el estil de la nostra revista i mantindre els punts obligatoris, podeu treballar de la manera que cregueu mes comoda o millor. No oblideu la estética. Les faltes poden fer suspendre el treball.
-          Foto portada del vostre grup i nom de la revista
-          Sumari:
o   Calfament específic d´un esport: parlarem d´un esport interesant i proposareu un calfament per a aquest esport.
o   Exercicis d´entrenamient de força, heu de decidir quin tipus de objectius voleu conseguir (força general, GAP, hipertrofia, manteniment…) heu de fer fotos i posar nom als exercicis que treballeu i que treballa. ( foto vostra, múscul i com treballar-la, mínim 5 fotos)
o   Problemes de Columna vertebral relacionats en els mals hàbits posturals, explicar-los i donar exercicis per a millorar (fotos vostres)
o   Hàbits alimenticis: parlar sobre bons hàbits alimenticis i hàbits perjudicials per al cos, tambè heu de redactar una receta saludable.
o   Investigació del entorn. Heu de investigar sobre alguna instalació esportiva de la població, parlar sobre com podeu traure el millor profit a la instalació. Fer un plan de millora de la instalació.
o   Publicitat inventada 
o  Objetictiu mensual: conseguir 2km en 10minuts. Heu que redactar una planificació esportiva basada en sistems d´entrenamient de resistencia i velocidad per a superar una prova física de 2km en 10´.
o   Bibliografia

Heu de realitzar la revista en grups de 5 persones. Realitzareu una exposició de la revista a la clase, la exposició serà aleatória así tots teniu que saber totes les parts de la revista.

Abans de realitzar la revista llegireu el power point del blog de Qualitats físiques bàsiques en 4º ESO (etiquetes) ja que açí teniu les claus per a realizar-lo de la forma mes correcta.

Podreu ajudar-vos de la professora e inclòs fer un esbòs per a que os guieu.

El millor grup que realitce la revista de forma consensuada de tota la clase tindrà 2 positius en actitut. Heu que vendre la revista als demes companys.

El format de la revista lo elegiréu vosaltres i també heu que buscar un programa per a realizar-la i editar-la.

La revista la realizareu un día a la setmana (dijous) , el primer día redactareu el contracte i tots els dies els últims 3minuts redactareu un seguiment de treball apuntant tot el que haveu trabajat en grup i de forma individual.

Al finalitzar el día de entrega de la revista per a conseguir el apto heu de entregar la revista, el contracte i la memoria del treball, i per a conseguir el 10 tindreu que realitzar tots els punts anteriormente redactats de la millor manera posible. (el grup que no entregue el que posa no estarà apte)

A treballar periodistes ;)

Temporalització: Dijous: 7 sessions exposició 21 novembre

Pràctica 1: Explicació del PBL i grups de treball, dividir el treball en grups i organitzar el treball i les columnes i temes a tratar
Pràctica 2: realització revista. En grups treball individual. Ensenyar el material a la professora.
Pràctica 3: Realització revista. Treballar individualment i material.
Pràctica 5: Realització revista. Unir el treball en grups.
Pràctica 6: Realització revista. Maquetació i impressió del treball.
Pràctica 7: Realització revista. Exposició


Puntuació:
-          Revista final: portada, vistositat, originalitat, marketing…:  40%
-          Entrega en el temps establit: 5%
-          Contracte i Memoria de treball: 5%
-          Apartats:           
§  Foto portada i nom de la revista: 5%
§  Calfament específic d´un esport: 5%
§  Exercicis d´entrenamient de força: 10%
§  Problemes de Columna vertebral i donar exercicis per a millorar: 10%
§  Hàbits alimenticis: parlar sobre bons hàbits alimenticis i hàbits perjudicials i redactar una receta saludable.: 5%
§  Investigació instalació esportiva Fer un plan de millora: 10%
§  Objetictiu mensual: 5%

Portada de una revista 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario